Companii

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un HR manager

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un HR manager

Autor: Adelina Mihai

06.10.2017, 00:05 7422

ZF continuă seria de articole din rubrica „Un salariu pe zi în România“, secţiunea nouă care aduce în atenţie nivelurile salariale oferite de companiile private care fac angajări pe plan local. Astăzi, ZF prezintă nivelul salarial oferit pentru poziţia de HR manager, una dintre cele mai populare funcţii din companiile private din România.

Un angajat care ocupă poziţia de HR Manager într-o companie privată din România, în general multinaţională, are un salariu lunar net cuprins între 2.200 şi 2.900 de euro pe lună, potrivit datelor companiei de executive search şi consultanţă în management Korn Ferry Hay Group România.

„Pentru poziţia de HR manager, pe lângă salariul fix se mai adaugă un bonus de performanţă care poate să fie în jur de 10% din salariul anual, fiind cu atât mai mare cu cât creşte importanţa poziţiei în companie“, a spus Anca Puiu, market leader (reward, talent, employee engagement) în cadrul Korn Ferry Hay Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO