Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un HR manager

6 oct 2017 Autor: Adelina Mihai

ZF continuă seria de articole din rubrica „Un salariu pe zi în România“, secţiunea nouă care aduce în atenţie nivelurile salariale oferite de companiile private care fac angajări pe plan local. Astăzi, ZF prezintă nivelul salarial oferit pentru poziţia de HR manager, una dintre cele mai populare funcţii din companiile private din România.

Un angajat care ocupă poziţia de HR Manager într-o companie privată din România, în general multinaţională, are un salariu lunar net cuprins între 2.200 şi 2.900 de euro pe lună, potrivit datelor companiei de executive search şi consultanţă în management Korn Ferry Hay Group România.

„Pentru poziţia de HR manager, pe lângă salariul fix se mai adaugă un bonus de performanţă care poate să fie în jur de 10% din salariul anual, fiind cu atât mai mare cu cât creşte importanţa poziţiei în companie“, a spus Anca Puiu, market leader (reward, talent, employee engagement) în cadrul Korn Ferry Hay Group.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Un salariu pe zi in Romania
, HR manager
, salariu
, functie
, angajari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide