Companii

Un start-up pe zi. Doi antreprenori au transformat cu 45.000 de euro un Land Rover Defender într-o pizzerie şi speră la profit în doi ani

Vara aceasta pizzeria mobilă a putut fi zărită la festivaluri precum Electric Castle sau Summer Well

Autor: Roxana Petrescu

20.08.2016, 15:45 3704

Andrei Gheorghe şi Cristina Rotariu sunt parteneri în viaţă şi în business, iar de la începutul acestei veri au pus pe „roţi“ un concept nou de pizzerie, Ca­mionetta, din care speră să scoată profit în mai puţin de doi ani.

Camionetta este o idee relativ nouă în peisajul gastronomic local, pizzeria în sine fiind montată în spatele unei maşini modificate. Astfel, cel mai adesea Ca­mio­netta poate fi văzută la festivaluri sau concerte, dar poate fi închiriată şi pen­tru petreceri sau evenimente pri­vate.

„Camionetta este practic o pizzerie napoletană mobilă, un Land Rover Defender modificat, în spatele căruia am montat un cuptor cu lemne pro­fesional. Conceptul reprezintă o alter­nativă la food truck-ul clasic“, spune Andrei Gheorghe, pentru care Ca­mionetta nu este primul pas făcut în domeniul alimentaţiei publice.

Deocamdată există o singură Ca­mionetta, iar vara aceasta pizzeria mo­bilă a putut fi zărită la festivaluri precum Electric Castle sau Summer Well.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO