Companii

Un start-up pe zi: Doi contabili au mizat 5.000 de euro pe o tricicletă care vinde cafea pe străzile din Capitală

Compania are doi angajaţi şi deţine trei triciclete. Preţul cafelei pe care o pot achiziţiona clienţii este de 3,5 lei

Compania are doi angajaţi şi deţine trei triciclete. Preţul cafelei pe care o pot achiziţiona clienţii este de 3,5 lei

Autor: Mihaela Pascari

10.11.2016, 00:04 2502

Robert Popa (27 de ani) şi Dragoş Dumitrescu (40 de ani) sunt de profesie contabili, iar după o călătorie în Austria, cei doi antreprenori s-au hotărât să pună pe pi­cioare propria afacere de comercializare a cafelei. Brandul Ca­fecicleta a luat naştere la jumă­tatea anului trecut, iar pentru a achi­ziţiona tricicleta şi alte echipamente ne­cesare desfăşurării activităţii, an­tre­prenorii au investit 5.000 de euro.

„Businessul a pornit după ce Dragoş a venit din Austria şi mi-a spus că a băut o cafea bună pe stradă. Am îmbrăţişat amândoi această idee şi am decis să achiziţionăm o astfel de tricicletă din China pentru a putea face oamenii împliniţi că pot găsi un produs vital în dimineţile lungi spre serviciu”, a spus Robert Popa, managing partner al brandului Cafecicleta, ad­ministrat de firma Pre­doleanu SRL.

Banii investiţi de către fondatori nu au fost dedicaţi doar achiziţionării tricicletei, ei au mai cumpărat un espressor, materie primă, râşniţa şi alte instalaţii necesare desfăşurării activităţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO