Un start-up pe zi. După zece ani în sistemul bancar, o tânără a investit 100.000 de euro într-o cafenea

17 apr 2017 Autor: Simona Tatu

Maria Pisică, 35 de ani, a investit peste 100.000 de euro anul trecut într-o cafenea situată în apropiere de Piaţa Victoriei, iar vânzările din pri­mul an s-au ridicat la 44.000 de euro. Tânăra spune că nu a luat credite pentru a porni afacerea şi că a folosit resursele interne ale familiei.

„Am lucrat timp de zece ani în domeniul bancar, la Raiffeisen şi UniCredit. Înainte de a-mi deschide cafeneaua, am urmat nişte cursuri de barista, pentru a putea înţelege procesul preparării cafelei şi ce presupune jobul de barista”, a spus Maria Pisică, proprietara cafenelei Moony Coffee Room.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.04.2017

 
Cuvinte cheie:
start-up
, cafenea
, sistem bancar
, bauturi
, vanzari
, Maria Pisică
, Moony Coffee Room
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide