Un start-up pe zi. La 26 de ani a luat finanţări pentru o platformă online care te ajută să găseşti cadoul potrivit

20 feb 2017 Autor: Mihaela Pascari

Elena Cobianu, în varstă de 26 de ani, absolventă a unui program de masterat din cadrul Şcolii Naţionale de Ştiinţe Politice şi Administrative din Bucureşti, s-a înscris după terminarea studiilor într-un Incubator de Afaceri al Universităţii Alternative de unde a obţinut prima finanţare cu care şi-a creat propriul proiect antreprenorial.

Decadoo, start-up-ul creat de Elena Cobianu, este o platformă online unde utilizatorii primesc re­comandări în achiziţia de cadouri. "Ideea a pornit din necesitate, dar şi din bucuria pe care mi-o aduceau aniversările. Tot cumpărand cadouri de-a lungul timpului am început să mă întreb cum ar fi dacă procesul acesta ar putea să fie mai simplu. Încet-încet am început să pun bazele Decadoo, prima idee neşlefuită a apărut în 2013, care a început să aibă rezultate abia în 2016", a spus Elena Cobianu, fondatoarea brandului Decadoo, brand controlat de firma Web Ge­ne­rals SRL-D. Firma ad­minis­trează încă un site care oferă servicii de comu­ni­care, marke­ting şi vanzări de­di­ca­te antre­prenorilor la început de drum. Site-ul este în lucru în pre­zent.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.02.2017

 
Cuvinte cheie:
finantare
, online
, platforma
, ajutor
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide