Companii

Un tânăr care a început să facă business la 10 ani deţine astăzi o afacere de 15 milioane de euro cu 200 de angajaţi

Un tânăr care a început să facă business la 10 ani...
28.02.2015, 09:51 2705

Virgil Profeanu este tenor, scriitor, designer, om de afaceri şi pare să fi trăit mai multe vieţi. Businessul VP Holding, în care s-a lansat în urmă cu mai bine de un deceniu, a ajuns la venituri de 60 de milioane de lei, la 200 de angajaţi în sediul central şi la contracte în zeci de domenii de activitate.

Virgil Profeanu a ţinut mult timp în biroul său un pian. L-a coborât recent în restaurantul pe care l-a deschis la subsolul uneia dintre clădirile din cadrul Cotroceni Business Center, unde îşi are sediul central grupul de  companii pe care le conduce. La începutul şedinţei foto, ne-a cântat la pian, iar, pe măsură ce discuţia a evoluat, am descoperit că povestea lui Profeanu, discret în apariţiile din presă, ar putea umple paginile câtorva volume. Face el însuşi acest lucru, activitatea de scriitor fiind o completare la cele cărora s-a dedicat până acum: tenor, istorie şi gastronomie, antreprenor. Vorbeşte despre toate cu o simplitate cu care alţii şi-ar povesti planurile pentru masa de prânz, iar, în discursul lui, precizia matematică se întrepătrunde cu interpretarea maximelor sale preferate.

Citiţi mai mult pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO