Companii

Un timişorean a investit 700.000 de euro într-un restaurant şi mizează pe clienţii corporatişti. „Avem clienţi din Iulius Mall şi din clădirea de birouri din vecinătate“

Restaurantul @Fabrika are în total 38 de angajaţi şi adună zilnic în medie 850 de clienţi.

Restaurantul @Fabrika are în total 38 de angajaţi şi adună zilnic în medie 850 de clienţi.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.07.2017, 00:06 3970

Alecsandru Sardeni, originar din Timişoara, a inaugurat la începutul anului un restaurant în care a investit 700.000 de euro, amplasat în incinta centrului comercial Iulius Mall din oraşul de pe Bega. Restaurantul este parte a pla­nu­lui de dezvoltare a mallului, în jurul căruia se ridică în prezent mai multe clădiri de birouri. La final, centrul comercial şi birourile vor alcătui ansamblul multifuncţional Openville, unde investitor este omul ieşean de afaceri Iulian Dascălu.

„Restaurantul @Fabrika se desfăşoară pe o suprafaţă de 400 mp în interior şi beneficiază de o terasă de 500 mp, în sezonul cald. Este situat în exteriorul Iulius Mall Timişoara, exact în zona intrării”, spune Alecsandru Sardeni.

Deocamdată, conceptul @Fabrika există doar în Timişoara. Restaurantul are în total 38 de angajaţi şi adună zilnic în medie 850 de clienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO