Companii

Un transportator rutier de marfă din Cluj-Napoca, cu peste 2.000 de angajaţi, face afaceri de 650 mil. lei

Un transportator rutier de marfă din Cluj-Napoca, cu...

Autor: Mirabela Tiron

27.11.2017, 00:04 829

Nivelul cifrei de afaceri plasează compania pe locul doi în topul companiilor din sectorul transporturilor rutiere de mărfuri.

Carrion Expedition, companie de transport marfă din Cluj-Napoca, cu acţionariat spaniol, a ajuns la afaceri de 646 de milioane de lei anul trecut, faţă de 550 mil. lei anul ante­rior, şi un profit net de 20 mil. lei, faţă de 28 mil. lei cu un an în urmă, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Nivelul cifrei de afaceri plasează compania pe locul doi în topul celor mai mari jucători de pe piaţa de transport rutier de mărfuri (cod caen 4941) după compania de distribuţie Aquila Part Prod Com, care are acelaşi cod CAEN.

Afacerile Carrion Expedition au crescut de la 107 mil. lei în 2011 şi un profit net de doar 284.000 de lei şi 330 de sa­la­riaţi, mai arată datele de la Finanţe. Trans­portatorul, con­tro­lat de Miguel Carrion Caceres, operează pe rute inter­naţio­nale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO