Companii

UpGround Pipera, al doilea ansamblu rezidenţial din Bucureşti cu World Class

UpGround Pipera, al doilea ansamblu rezidenţial din Bucureşti cu World Class

Foto Silviu Matei

Autor: Cristi Moga

13.06.2011, 23:30 2806

Compania suedeză World Class, care operează pe piaţa locală optcluburi de fitness şi relaxare, a înregistrat la sfârşitul luniimai un nou punct de lucru în cadrul ansamblului rezidenţialUpGround din Pipera, unde urmează să deschidă un centru cu piscinăinterioară, săli de gimnastică şi aerobic, cardio şi spa.

Acesta va fi al doilea centru World Class dintr-un ansamblurezidenţial din Bucureşti, după cel din complexul InCity de peCalea Dudeşti, în timp ce în proiectul Orhideea Gardens a fostdeschis la începutul acestui an un centru de relaxare operat defirma Eden Spa.

Pe de altă parte, reprezentanţii World Class au anunţatsăptămâna trecută că centrul din hotelul Rex din Mamaia va fiînchis pe perioada verii, în condiţiile în care hotelul familieiAdamescu a fost afectat de un incendiu la începutul anului.

UpGround este unul dintre cele mai mari ansambluri rezidenţialenoi din Bucureşti, format din două blocuri cu peste 600 deapartamente în care primii locatari au început să se mute în acestan. Ansamblul a fost dezvoltat de o firmă controlată de oamenii deafaceri Ioannis Papalekas şi Dragoş Bîlteanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO