Companii

Veniturile grupului de companii Electroprecizia au crescut anul trecut cu 28%, la 156 mil. lei

Veniturile grupului de companii Electroprecizia au...

Autor: Laurentiu Cotu

24.03.2017, 00:04 296

Grupul de companii Electroprecizia, cu afaceri în pro­ducţia de motoare, transformatoare electrice, echipamente electronice auto şi transportul de mărfuri, a avut anul trecut venituri cumulate de peste 156 mil. lei (34,7 mil. euro), mai mult cu 28% faţă de anul anterior, iar profitul net înregistrat în 2016 la nivel de holding a fost de 6,4 mil. lei (circa 1,4 mil. euro). Anul trecut, vânzările la export ale grupului Electroprecizia au ajuns la 17,2 mil. euro, fiind direcţionate cu precădere către piaţa Uniunii Europene.

„Majorarea salariului minim pe economie a afectat o parte marginală a portofoliului nostru de business. Este inevitabil pentru modelele de business intensiv consu­ma­toare de manoperă să nu fie afectate negativ de această succesiune de majorări din ultimii ani, o astfel de dinamică a creşterilor salariale fiind dificil de compensat emi­namente prin eficienţă“, a declarat pentru ZF Transil­vania Adrian Secelean, preşe­dintele consiliului de adminis­traţie şi director general al Electro­precizia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO