Companii

Vicepreşedinte GeoPost, cu afaceri de 5,7 mld. euro: „Piaţa de curierat din România creşte peste media din Europa“

Vicepreşedinte GeoPost, cu afaceri de 5,7 mld. euro:...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.08.2016, 00:07 602

Yves Delmas, vicepreşedinte executiv al grupului francez GeoPost, cu afaceri de 5,7 miliarde de euro anul trecut, şi director de operaţiuni (COO) în Europa al DPDgroup, divizie a holdingului francez, spune că piaţa românească de curierat are un potenţial mare de creştere în următorii ani, majorarea PIB-ului şi dezvoltarea rapidă a comerţului online stând la baza avansului acesteia în următorii ani.

„Sunt impresionat nu doar de performanţa DPD din România şi de creşterea cu două cifre înregistrată an de an de companie, ci şi de faptul că piaţa este foarte dinamică. Cred că procentul de creştere a pieţei din România din ultima perioadă este mai ridicat decât media pe care o observăm la nivel european, iar comerţul online se dezvoltă foarte rapid în România“, a declarat el într-un interviu acordat ZF. Anual, piaţa de curierat din România are creşteri de două cifre, iar anul acesta ar putea trece de 400 mil. euro. În Polonia piaţa se apropie de 1 mld. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO