Companii

Vicepreşedintele grupului Rompetrol: Varianta unei achiziţii devine probabilă

Mediafax Foto

Mediafax Foto

Autor: Roxana Petrescu

15.09.2014, 00:07 1880

Cătălin Dumitru, vicepreşedintele grupului Rom­petrol, al doilea cel mai mare jucător din piaţa petrolieră locală, spune că varianta unei achiziţii de benzinării este probabilă în contextul în care din cele 14 staţii pe care compania voia să le deschidă anul acesta, până acum doar una a fost finalizată la Işalniţa (Dolj).

Rompetrol are nevoie să-şi consolideze prezenţa pe plan local mai ales după finalizarea lucrărilor de creştere a capacităţii de rafinare de la Petromidia, principalul activ al grupului.

WikiZF: Profilul companiei Rom­petrol

„Anul acesta am deschis o benzinărie nouă la Işalniţa, însă planurile pentru cele 14 unităţi ce urmau a fi deschise până la sfâşitul anului au fost amânate întrucât ne-am redirecţionat bugetele către modernizarea actualei reţele. Cu siguranţă, planurile noastre de extindere a reţelei cu 96 de benzinării în următorii trei ani rămân valabile, astfel încât varianta unei achiziţii devine probabilă“, a declarat Cătălin Dumitru, care se ocupă de coordonarea la nivel operaţional a grupului Rompetrol.

Potrivit acestuia, compania are de recuperate în Bu­cureşti, unde este slab reprezentată. „De asemenea, ne vom îmbunătăţi prezenţa în Moldova, Transilvania, Oltenia“, a mai spus Cătălin Dumitru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO