ZF Live

VIDEO ZF Live. Andreea Vlad, KDF Energy: Cea mai mare bătălie este să câştigi consumatori. Apoi să-i păstrezi

Autor: Alexandra Marcu

04.04.2016, 00:06 2102
Departamentul de energie din cadrul KDF Energy a terminat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 197 milioane de lei şi o marjă de profit de sub 5%. Cifra de afaceri este formată atât din ceea ce cumpără consumatorii finali, cât şi din tranzacţiile din Bulgaria, Ungaria sau Turcia, astfel că în 2015 30% din cifra de afaceri a fost reprezentată de tranzacţii.
 
„Marjele de profit din energie nu sunt mari, se câştigă din volum. Cea mai mare bătălie este să câştigi consumatori, iar când ai câştigat clientul trebuie să faci tot posibilul ca să îl păstrezi“, a spus Andreea Vlad, director executiv al KDF Energy, în cadrul emisiunii de business ZF Live.
 
Printre clienţii KDF Energy se numără atât clienţi mici precum cabinete stomatologice, cât şi consumatori la scară in­dus­trială. „Un cabinet sto­mato­lo­gic plăteşte lunar şi 1.000-1.300 de lei cu tot cu taxe, dar avem şi consumatori cu facturi im­presionante, de 3 sau 4 mi­lioa­ne de lei pe lună“, a com­pletat Andreea Vlad.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO