ZF 24

Vodafone îşi mută de anul viitor sediul în noul turn al lui Papalekas

Vodafone îşi mută de anul viitor sediul în noul turn...

Autor: Cristi Moga

24.02.2014, 20:59 9939

Operatorul de telefonie mobilă Vodafone, cu afaceri anuale de 800 mil. euro şi aproximativ 3.300 de angajaţi pe piaţa locală, îşi va muta anul viitor sediul din Bucureşti în turnul de birouri Bucharest One pe care omul de afaceri elen Ioannis Papalekas îl va construi între pasajul Pipera şi mallul Promenada din nordul Capitalei.

După mai multe luni de negociere, Vodafone şi Papa­lekas au ajuns recent la un acord pentru închirierea unui spaţiu de circa 16.000 de metri pătraţi în clădirea cu 23 de etaje, au declarat pentru ZF mai multe surse din piaţa imobiliară şi de telecom.

Lucrările la acest proiect sunt pe cale să înceapă după ce firma de construcţii Bog’Art, controlată de omul de afaceri Raul Doicescu, a fost desemnată antreprenor general, iar finalizarea clădirii este programată în cel de-al treilea trimestru al anului viitor. Vodafone are în prezent sediul central în Charles de Gaulle Plaza de la intrarea în parcul Herăs­trău şi sedii secundare în Pipera şi pe strada Avrig din zona Obor.

Reprezentanţii Vodafone şi ai dezvoltatorului nu au comentat informaţiile.

Citiţi în continuare pe ZF Corporate:

- detalii despre caracteristicile zonei Barbu Văcărescu – Floreasca

- informaţii despre activitatea Vodafone România 

- date despre activitatea lui  Ioannis Papalekas în România

Citiţi mai multe detalii aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.02.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO