Companii

Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, a cumpărat revista Viaţa Medicală, săptămânalul comunităţii medicale din România

Wargha Enayati

Wargha Enayati

Autor: Georgiana Mihalache

24.10.2017, 10:18 914

Wargha Enayati, medicul care a fondat reţeaua medicală privată de sănătate Regina Maria, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul privat de sănătate, a cumpărat revista Viaţa Medicală după un an de negocieri cu cei nouă acţionari ai publicaţiei săptămânale. Revista intră în portofoliul MedicHub, compania de comunicare pe care o deţine Wargha Enayati.

Anul trecut, Viaţa Medicală a avut o cifră de afaceri de 382.000 de euro, iar tirajul săptămânal este de 5.600 de exemplare.
 
„Este cea mai reputată revistă medicală din România, este o publicaţie săptămânală. Are cea mai mare distribuţie, ajunge în toate cabinetele medicale din toate satele. Revista va fi modernizată, dar este un produs care a funcţionat şi care are reputaţie, este cea în care au scris cei mai mari profesori şi somităţi medicale din România”, au declarat surse din piaţă.
 
În 2016, Wargha Enayati a cumpărat Versa Media, compania de comunicare care a devenit MedicHub, în urma unui proces de rebranduire. Anul trecut, Enayati spunea pentru ZF că planurile pentru MedicHub vizează creşterea organică, dar şi achiziţii în 2017.
 
Viaţa Medicală a fost lansată la sfârşitul anului 1989, este un mijloc important de comunicare ce va furniza informaţii de actualitate pentru profesioniştii din domeniul medical. Publicaţia îşi va păstra în continuare numele şi conţinutul de interes pentru personalul medical.
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO