Companii

Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, revine în business-ul medical şi cumpără pachetul majoritar de acţiuni la Intermedicas, furnizor de servicii medicale de second-opinion

Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, revine în...

Autor: Sorin Pâslaru

24.02.2017, 15:41 951

Medicul Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, una din cele mai mari reţele de servicii private de sănătate, revine în business-ul medical şI cumpără pachetul majoritar de acţiuni la Intermedicas, furnizor de servicii medicale de second-opinion.

“Am cumpărat pentru că există spaţiu foarte mult pentru second opinion, pentru facilitarea accesului la medici de top din ţară şI străinătate. Deocamdată este un start-up, este o companie la început de drum, dar nevoia pacienţilor de a primi o consultaţie unde trebuie să ajungă este în creştere”, a spus Enayati.

Intermedicas a fost fondată de foşti executivi de la Regina Maria, Ioana Elisei, Sergiu Neguţ şi Ana Maria Marian. Ultimii doi vor rămâne acţionari în companie, care a avut circa 400.000 de euro afaceri anul trecut. Tranzacţia s-a ridicat la câteva sute de mii de euro.

Compania a intrat pe piaţă ca să răspundă cererii românilor de a se trata în străinătate dar care nu ştiau unde să meargă şI cu cine să vorbească, iar recent a lansat un abonament integrat cu acces la o reţea de clinici, în concurenţă cu marile clinici prezente pe piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO