Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, revine în business-ul medical şi cumpără pachetul majoritar de acţiuni la Intermedicas, furnizor de servicii medicale de second-opinion

24 feb 2017 Autor: Sorin Pâslaru

Wargha Enayati

Medicul Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, una din cele mai mari reţele de servicii private de sănătate, revine în business-ul medical şI cumpără pachetul majoritar de acţiuni la Intermedicas, furnizor de servicii medicale de second-opinion.

“Am cumpărat pentru că există spaţiu foarte mult pentru second opinion, pentru facilitarea accesului la medici de top din ţară şI străinătate. Deocamdată este un start-up, este o companie la început de drum, dar nevoia pacienţilor de a primi o consultaţie unde trebuie să ajungă este în creştere”, a spus Enayati.

Intermedicas a fost fondată de foşti executivi de la Regina Maria, Ioana Elisei, Sergiu Neguţ şi Ana Maria Marian. Ultimii doi vor rămâne acţionari în companie, care a avut circa 400.000 de euro afaceri anul trecut. Tranzacţia s-a ridicat la câteva sute de mii de euro.

Compania a intrat pe piaţă ca să răspundă cererii românilor de a se trata în străinătate dar care nu ştiau unde să meargă şI cu cine să vorbească, iar recent a lansat un abonament integrat cu acces la o reţea de clinici, în concurenţă cu marile clinici prezente pe piaţă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
medici
, regina
, regina maria
, cumparare
, actiuni
, business
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide