Companii

WDP construieşte centre de distribuţie pentru Decathlon şi companiile de logistică Gebruder Weiss şi KLG

WDP construieşte centre de distribuţie pentru Decathlon...

Autor: Bogdan Alecu

25.10.2016, 00:02 839

Centrul de distribuţie al Decathlon va fi amplasat între aeroportul Otopeni şi Bucureşti, din care retailerul îşi va aproviziona reţeaua, iar spaţiul este închiriat pe o perioadă de 30 de ani.

WDP, prin compania locală WDP Development Ro, are în plan dezvoltarea a trei centre de distribuţie pentru Decathlon, Gebruder Weiss şi KLG pentru a creşte valoarea totală a por­to­foliului de pe piaţa locală la 150 mil. euro, potrivit datelor WDP.

Cea mai mare investiţie va fi într-un centru pentru De­catholn în nordul Capitalei. Proiectul constă într-un depozit cu suprafaţa de 22.000 mp alături de un mezanin de încă 6.000 mp şi alţi 10.000 mp pentru o viitoare expansiune. De asemenea, compania a semnat pentru dezvoltarea a două noi proiecte în Cluj-Napoca pentru companiile de logistică KLG şi Gebruder Weiss de 5.000 mp, respectiv 2.400 mp, cu posi­bi­li­tatea de a se putea extinde în viitor. Tranzacţia dintre WDP şi KLG a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară JLL.

Cu cele trei noi depozite, portofoliul WDP va ajunge la 150.000 mp, iar valoarea totală a proiectelor locale va ajunge la peste 150 mil. euro.

Centrul de distribuţie al Decathlon va fi amplasat între aeroportul Otopeni şi Bucureşti, din care retailerul îşi va aproviziona reţeaua, iar spaţiul este închiriat pe o perioadă de 30 de ani. Proiectul va fi gata în prima jumătate a lui 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO