Who’s Who in Business 2017. Astăzi, Bogdan Mihail, preşedintele Smithfield România

6 oct 2017 Autor: Adelina Mihai

Ziarul Financiar va lansa în această toamnă cea de-a zecea ediţie a anuarului Who’s Who in Business - Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business, care îi prezintă pe cei mai puternici 1.000 de manageri şi antreprenori din România. Astăzi, ZF prezintă profilul detaliat al lui Bogdan Mihail, managerul care conduce cel mai mare jucător din industria cărnii din România.

Absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti, Bogdan Mihail (51 de ani) ocupă din 2010 funcţia de preşedinte al grupului Smithfield România, care cuprinde Smithfield Ferme (fermele de creştere a porcilor) şi Smithfield Prod (abatorul din judeţul Timiş). El lucrează în cadrul companiei Smithfield din anul 2007, când a ocupat iniţial poziţia de director general al Smithfield Ferme. Anterior, el a fost vicepreşedinte şi director executiv al producătorului de băuturi alcoolice Prodal’94, companie în care a lucrat aproximativ 14 ani (din ianuarie 1994 până în decembrie 2007).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 
Cuvinte cheie:
presedinte
, romania
, business
, bucuresti
, ferme
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide