WHO’S WHO IN BUSINESS. Camelia Ene, CEO al MOL România. Acţionarii i-au prelungit în aprilie mandatul pe perioadă nedeterminată

10 mai 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Acţionarii MOL România, subsidiara grupului petrolier ungar MOL, au prelungit pe o perioadă nedeterminată mandatul de CEO al Cameliei Ene, cea care preluase conducerea companiei petroliere în noiembrie anul trecut, după ce Kinga Daradics, fostul CEO, a intrat în concediu de maternitate. „MOL Hungarian Oil & Gas Public Limited Company, persoană juridică din Ungaria (...) decide prelungirea în funcţia de administrator unic al Societăţii a mandatului dnei Camelia Ene (...) pentru o perioadă nedeterminată, începând de la data de 19.04.2017”, se arată în Monitorul Oficial.

Camelia Ene a ocupat acest post la sfârşitul anului trecut, când Kinga Daradics a intrat în concediu de maternitate, însă la acel moment reprezentanţii MOL nu au precizat dacă era vorba despre o schimbare temporară sau nu. Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la mandatul Cameliei Ene şi la o eventuală întoarcere a lui Kinga Daradics în grup.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.05.2017

 
Cuvinte cheie:
mol
, ceo
, romania
, mol romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide