Companii

Wind Speed a investit 1,8 milioane euro într-un depozit frigorific în orasul Victoria

Wind Speed a investit 1,8 milioane euro într-un depozit...

Autor: Departamentul Economic

25.03.2016, 00:00 1439

Amplasarea noilor facilităţi de depozitare va permite companiilor ce operează în centrul ţării să-şi menţină costurile pentru astfel de servicii la acelaşi nivel cu operatorii din marile centre comerciale, se arată într-un comunicat al companiei.

Prin această investiţie reprezentanţii companiei estimează o creştere cu 1,5 milioane de euro pe an a cifrei de afaceri şi o creştere a numărului de clienţi ce deservesc zona centrală a ţării.

"Pentru compania noastră acestă investiţie reprezintă completarea gamei de servicii oferite clienţilor noştri, dar şi accesul la facilităţi ce respectă cele mai înalte standarde pentru companiile din centrul ţării. Ne bucurăm că am reuşit să ne respectăm angajamentul pe care ni l-am luat de a deschide un depozit cu temperatură controlată într-o zonă geografică în care creşterea economică depinde de infrastructura la care au acces atât marile companii, cât şi micii întreprinzători", a declarat Florin Mărginean, administrator Wind Speed.

Depozitul se adresează în special distribuitorilor de carne, legume şi fructe congelate, produse de patiserie, îngheţată, legume şi fructe proaspete, carne refigerată şi lactate. Compania poate oferi, totodată, şi servicii de transport şi distribuţie companiilor care utilizează spaţiile de depozitare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO