Companii

Wipro va angaja 500 de ingineri pentru a dezvolta sisteme multimedia pentru Ford, BMW sau Toyota

Wipro va angaja 500 de ingineri pentru a dezvolta sisteme...

Autor: Bogdan Alecu

15.09.2017, 00:07 2623

Wipro Limited, una dintre companiile de top la nivel global în domeniul IT, consultanţei şi al serviciilor de outsourcing, are în plan să recruteze 500 de ingineri la Bucureşti pentru a extinde la un total de 1.700 de angajaţi echipa din România, în contextul în care compania americană transferă diviziei locale proiecte începute în Statele Unite sau India.

„Căutăm să mutăm proiecte în România şi să creştem echipa locală cu 500 de ingineri. Începem recrutările cât se poate de repede. Să pui bazele unei echipe noi care să gestioneze proiecte noi este dificil, motiv pentru care vom muta aici momentan doar proiecte aflate în derulare“, a explicat Cătălin Stratulat, Delivery Head România, Product Engineering Services, Wipro Limited.

Wipro are peste 1.200 de angajaţi care deservesc  peste 30 de clienţi din Europa din industrii diverse, precum: retail şi bunuri de consum, industria medicală, producţie şi telecom.

În prezent, Wipro are centre de dezvoltare în Bucureşti şi Timişoara. Având în vedere planurile de creştere pentru noii angajaţi, Wipro a extins spaţiul de birouri la peste 12.000 mp în Bucureşti şi peste 3.000 mp în Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO