Companii

Wizz Air creşte frecvenţa zborurilor pe ruta Bucureşti-Londra

Wizz Air creşte frecvenţa zborurilor pe ruta...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.03.2016, 11:14 8599

Wizz Air, liderul pieţei de zboruri aeriene de pe plan local, va suplimenta frecvenţa curselor de la Bucureşti la Londra Luton cu încă două zboruri pe săptămână începând cu 20 mai 2016. Numărul săptămânal de curse dintre cele două capitale va ajunge astfel la 25.

Totodată, compania va muta zborurile de pe aeroportul Lübeck la Hamburg, aflat în apropiere, şi va continua să ofere servicii low-fare spre nordul Germaniei. Din cauza problemelor financiare constante ale aeroportului Lübeck, Wizz Air va muta trei zboruri la aeroportul Hamburg începând cu 17 aprilie. Odată cu relocarea la Hamburg, Wizz Air va continua să ofere curse între regiune şi Gdansk cu 4 zboruri/săptămână şi către Skopje şi Kyiv cu două zboruri săptămânale.

Compania low-fare a mai anunţat şi o nouă rută de la Sofia la Copenhaga, care va fi operată de trei ori/săptămână începând cu 13 iunie.

Wizz Air a terminat anul trecut cu un număr de 4,5 milioane de pasageri transportaţi din şi spre aeroporturile cu România, cu 16% mai mult decât în anul precedent. Anul trecut, compania a transportat 19,2 milioane de pasageri pe toate rutele pe care le operează.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO