Companii

Wizz Air lansează în decembrie zboruri spre Bruxelles, din Craiova

Wizz Air lansează în decembrie zboruri spre Bruxelles,...

Autor: Cristina Bellu

06.08.2018, 12:58 137

Compania aeriană Wizz Air va opera începând cu 15 decembrie, din Craiova, zboruri spre Bruxelles Charleroi, în Belgia, pasagerii având la dispoziţie două zboruri săptămânale.

Totodată, operatorul urmează să anunţe extinderea reţelei sale din Europa cu încă 10 noi rute.

"(...) Suntem încrezători că noul serviciu care leagă Craiova de capitala belgiană va oferi o opţiune convenabilă şi ieftină atât pentru călătorii în scop de afaceri, cât şi pentru cei în scop recreativ. Astăzi anunţăm şi alte 10 noi rute care vor începe la sfârşitul lunii octombrie şi se vor adăuga celor peste 600 de rute deja disponibile clienţilor noştri. Vom continua să extindem reţeaua noastră şi să oferim preţuri cu adevărat accesibile, precum şi să stimulăm economia locală a comunităţilor pe care le deservim", spune Sorin Ratz, Head of Corporate Communications la Wizz Air (interimar).

În primele şapte luni ale anului, Wizz Air a transportat peste 4,5 milioane de pasageri pe rutele sale, cu 13% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului precedent, şi peste 260.000 de pasageri de la şi spre Craiova.

Compania aeriană şi-a extins semnificativ operaţiunile în România, cu patru noi aeronave alocate bazelor sale şi a anunţat în acest an 25 de noi rute către şi din România.

Wizz Air operează de pe zece aeroporturi din România, cu o flotă formată din 25 de aeronave, inclusiv 5 Airbus A321 noi şi ultra-eficiente, cu 230 de locuri, şi o echipă formată în prezent din mai mult de 1.000 de angajaţi locali.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO