Companii

Wizz Air: Zborul Liverpool-Craiova, anulat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile

Wizz Air: Zborul Liverpool-Craiova, anulat din cauza...

Autor: Anca Olteanu

17.10.2017, 09:45 150

Zborul Wizz Air din Liverpool la Craiova a fost anulat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din oraşul britanic, tuturor pasagerilor fiindu-le oferită posibilitatea de a reprograma gratuit un zbor alternativ, anunţă reprezentanţii companiei aeriene.

„Zborul Wizz Air W6 3983 de la Craiova la Liverpool din data de 16 octombrie a fost direcţionat către aeroportul din Doncaster Sheffield din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de la Liverpool. În consecinţă, zborul Wizz Air W6 3984 de la Liverpool spre Craiova a fost anulat. Tuturor pasagerilor li s-au oferit posibilitatea reprogrmarii gratuit pe zboruri alternative WIZZ, rambursare completă, cazare sau decontarea altor costuri cauzate de întârziere în concordanţă cu politică Wizz Air şi reglementările UE”, conform reprezentanţilor Wizz Air.

Reacţia vine după ce aproximativ 150 de pasageri care urmau să ajungă, în noaptea de luni spre marţi, de la Liverpool la Craiova, au rămas la sol, iar comandantul aeronavei Wizz Air care trebuia să-i aducă în România a decis să plece mai devreme, cu avionul gol, din cuaza furtunii.

„Cu toate că situaţia a fost independentă de Wizz Air, compania îşi cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat, dar siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavei este prioritatea numărul 1 a companiei”, conchide sursa citată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO