Companii

Wizz Tours: În România, vânzările de pachete turistice au înregistrat un avans de 650% în 2016

Wizz Tours: În România, vânzările de pachete...

Autor: Cristina Bellu

23.01.2017, 14:34 155

Platforma Wizz Tours, care oferă pachete de călătorii cu bilete de avion şi cazare în reţeaua Wizz Air, a înregistrat anul trecut peste 71.000 de utilizatori, în creştere cu 66% faţă de anul 2015, potrivit datelor furnizate de companie.

În acelaşi timp, numărul clienţilor din România a reprezentat 10% din totalul celor care au ales să-şi rezerve vacanţele sau city-break-urile cu Wizz Tours, numărul pachetelor de călătorii vândute pe piaţa locală înregistrând un avans de 650% comparativ cu anul precedent.

“71.000 de clienţi au ales pachetele de călătorie Wizz Tours. Ne bucurăm să vedem că din ce în ce mai mulţi turişti din România preferă modul nostru de rezervare a vacanţei sau a city-break-urilor, zbor şi cazare, dar şi servicii de călătorie pe care le dezvoltăm continuu. Pentru acest an, ne păstrăm scopul de a livra o varietate mare de servicii, de a propune noi destinaţii  şi de a lăsa clienţilor libertatea de a alege pachetul care li se potriveşte cel mai bine.”, a spus Istvan Csanalosi, directorul general Wizz Tours.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO