Companii

World Class va deschide un centru de fitness de 1 mil. euro în Bucureşti Mall

World Class va deschide un centru de fitness de 1 mil....

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.10.2017, 00:06 1464
World Class România, cea mai extinsă reţea locală de centre de fitness, deţinută de fondul de investiţii polonez Resource Partners, investeşte un milion de euro într-un club nou în centrul comercial Bucureşti Mall din Capitală. Reţeaua ajunge astfel la 23 de centre numai în Capitală şi 31 în toată ţara. World Class Bucureşti Mall va fi deschis în primul trimestru al anului viitor.
 
În paralel cu extinderea, World Class a renunţat la unul din cluburile din portofoliul său, cel din Bacău, pe care l-a vândut către un investitor local.
 
Clubul din Bucureşti Mall va avea 1.400 de metri pătraţi şi va fi inte­grat în categoria Bronze, unde un abonament costă de la 75 de euro pe lună, în funcţie de serviciile oferite. „Am ales această locaţie datorită poziţionării pe care o are, deschiderea fiind parte din strategia de dezvoltare a reţelei World Class, în zone-cheie, intens circulate“, spune Kent Orrgren, CEO al World Class România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO