Companii

Zece lucruri de care un hipster nu se poate despărţi în Bucureşti

Zece lucruri de care un hipster nu se poate despărţi...
19.01.2013, 00:09 7407

Sunt tineri, mereu contra curentului, se preocupă de artă, muzică indie, film şi cauze nobile, sunt interesaţi de ecologie, nu-şi fac prea multe planuri şi nu respectă nicio regulă. Se ţin departe de actualitate şi de tiparele impuse de societate, iar lumea îi percepe drept ciudaţi. Nu recunosc despre ei înşişi că sunt hipsteri, dar trăsăturile pe care le au în comun definesc o minoritate tot mai vizibilă pe străzile din oraşele României.


Iată cele zece lucruri care nu lipsesc niciodată de la un hipster:


1) Sintetizatorul: hipsterii care nu pot găsi muzică pe gustul lor îşi creează propria muzică.

2) Cafeaua: este principala sursă de energie a unui hipster.

3) Genţi: de mărime mică şi cu o curea cât mai lungă, se asortează uşor oricărei ţinute.

4) Ochelarii: fie că are sau nu probleme de vedere, hipsterul va purta mereu ochelari.

5) Un produs Apple: fiind un tip creativ, hipsterul are nevoie de iPhone, Mac şi iPod.

6) Pălăria: din garderoba unui hipster nu va lipsi pălăria, menită să îl diferenţieze rapid de ţinuta comună a mulţimii.

7) Părul facial: bărbaţii hipsteri folosesc mai rar aparatul de ras, însă aspectul lor neîngrijit este gândit cu atenţie până la cele mai mici detalii.

8) Şosetele colorate: un hipster va purta mereu şosete intens colorate, uneori chiar modele din culori diferite.

9) Bicicleta: un hipster se va deplasa pe două roţi mai tot timpul; asta îl va feri de contactul direct cu mulţimea şi va scuti şi mediul înconjurător de poluare.

10) Camera foto: pasionat de fotografii vintage, hipsterul îşi va petrece ore bune din timpul liber prelucrând pozele făcute chiar de el şi postându-le pe reţele sociale.

Citiţi aici articolul integral despre felul în care se aplică stilul hipsterilor pe realitatea din România pe www.bmag.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO