Companii

ZF Live. Andreea Stănescu, Stefanini: „Următorii zece ani vor fi critici pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor“

Andreea Stănescu: Calitatea unui ser­viciu porneşte de la a crea un produs fără defecte, un produs uşor de înţeles şi de folosit.

Andreea Stănescu: Calitatea unui ser­viciu porneşte de la a crea un produs fără defecte, un produs uşor de înţeles şi de folosit.

Autor: Cristina Bellu

11.05.2018, 19:00 471

Procesul de digitalizare tinde să uniformizeze calitatea serviciilor oferite de companii -  toţi roboţii vor fi programaţi astfel încât să ofere servicii cât mai bune clienţilor - însă factorul uman va deveni critic în momentul în care interacţiunea cu clientul va fi făcută între două persoane şi nu între o persoană şi un robot, spun specialiştii.

„Următorii zece ani vor fi critici pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor. Procesul de digitalizare se va accentua şi tocmai pentru că va fi aşa, latura umană va deveni mult mai preţuită. Este necesar ca într-un serviciu, atunci când se ajunge la interacţiunea umană, aceasta să fie de foarte bună calitate“, a spus Andreea Stănescu, vice-president service delivery în cadrul furnizorului de servicii IT Stefanini pe regiunea EMEA. Ea a fost prezentă la emisiunea ZF Live realizată în această săptămână în cadrul eveni­mentului Executive Con­versations organizat de compania de consul­tanţă UP! Your Service şi Ziarul Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO