Companii

ZF Live. Andrei Iuşut, antreprenor: Dezvoltatorii imobiliari nu investesc în proiecte sustenabile

Autor: Alexandra Cepăreanu

06.10.2018, 00:00 680

♦ Preţul de construcţie a unui ansamblu rezidenţial de tip boutique se situează  între 550 şi 600 de euro pe metru pătrat, incluzând şi materialele.

Andrei Iuşuţ, antreprenorul care a dez­vol­tat reţeaua de restaurante Divan pe care a vân­dut-o la sfârşitul lui 2009, a intrat în dome­niul imo­biliarelor cu primul ansamblu rezi­denţial de tip boutique pe care l-a dezvoltat în zona Pi­pe­ra, printr-o investiţie de 2,5 milioane de euro, şi este de părere că marea eroare a dez­voltatorilor de real-estate este că nu investesc în proiecte sustenabile, a spus antreprenorul în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Marea eroare a dezvoltatorilor imobiliari este că nu investesc în proiecte sustenabile. Noi am examinat piaţa, am văzut ce poate fi făcut pentru a fi şi vândut. Problema este că ei nu fac studii de piaţă şi nu îşi iau marjă de eroare în cazul în care piaţa nu mai merge la fel de bine ca atunci când se realizează proiectul”, a spus Andrei Iuşuţ, antreprenor şi cel care a dezvoltat reţeaua de restaurante Divan. El a dezvoltat ansamblul rezidenţial de tip boutiq - Pipera Vald Ţepeş, situat în Pipera, printr-o investiţie de 2,5 milioane de euro. În prezent, se ocupă de dezvoltarea celui de-al doilea ansamblu rezidenţial de tip boutique – Parc du Lac, care va fi construit în Băneasa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO