Companii

ZF Live. Nicuţa Enache, restaurantul Osteria Ciao Niki: „M-am întors în ţară pentru că m-am gândit că aşa cum lucrez în străinătate, pot să lucrez şi în ţara mea“

Autor: Alexandra Cepăreanu

11.06.2018, 00:07 1405

Nicuţa Enache, fondator al restaurantului Osteria Ciao Niki, s-a întors în România după ce a lucrat 12 ani în domeniul restaurantelor în Roma, Italia, iar după trei ani în care şi-a crescut businessul local se gândeşte acum la extindere.

„M-am întors pentru că m-am gândit că aşa cum lucrez pentru alţii, pot să lucrez şi în ţara mea. După trei ani jumate de când am deschis restaurantul sunt în picioare şi mă pregătesc să fac următorul pas, adică să îmi extind businessul“, a spus Nicuţa Enache, fondator al restaurantului Osteria Ciao Niki, în cadrul emisiunii ZF Live. Nicuţa Enache a plecat din România imediat după ce a absolvit liceul, în urmă cu 12 ani, şi a ales să lucreze în Roma, Italia, în domeniul restaurantelor. În martie 2014 ea a decis să se întoarcă în ţară pentru a-şi deschide propriul restaurant.  „Eu am venit în România cu 3.000 de euro şi nu ştiam de programele europene la care pot să apelez. Toată lumea mă întreba ce am de gând să fac şi le spuneam că eu îmi fac restaurant.“ 

Antreprenoarea povesteşte că experienţa pe care a acumulat-o în Italia a ajutat-o mult în dezvoltarea afacerii pe care a deschis-o în România. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO