Companii

ZF Live. Şerban Toader, Senior Partner KPMG: Măsurile luate peste noapte de către Guvern arată o lipsă de respect faţă de mediul de afaceri. Canalele de comunicare între mediul de afaceri şi Guvern încă nu au fost găsite

Autor: Simona Tatu

16.01.2017, 14:34 3181

Măsurile luate peste noapte de către Guvern sunt dovada unei lipse de respect faţă de mediul de business, este de părere Şerban Toader, Senior Partner în cadrul KMPG, firmă de audit şi consultanţă fiscală, care a fost prezent astăzi în cadrul emisiunii ZF live.

„Ca mediu de afaceri îţi doreşti să existe o anumită predictibilitate şi stabilitate, iar faptul că sunt luate masuri peste noapte arată o anumită lipsă de respect”.

De asemenea, el susţine că mediul de business întâmplină probleme de comunicare cu reprezentanţii Guvernului.

„Canalele de comunicare între mediu de afaceri şi Guvern încă nu au fost găsite. Noi avem obigaţia să respectăm legea şi să plătim taxele aşa cum sunt ele stabilite, dar avem totuşi nevoie de o anumită stabilitate”, explică în cadrul emisiunii ZF live Şerban Toader.

De asemenea, el crede că mediul de afaceri trebuie să aibă locului lui la masa de discuţie în ceea ce priveşte economia ţării.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO