Companii

ZF Live. Vlad Şuteu, hub manager la InnoEnergy: Antreprenorii români reuşesc să viseze mai mult decât cei din alte ţări, dar au o mare frică de eşec şi de a încerca. „Suntem construiţi doar pentru succes şi când realitatea ne loveşte nu avem abilităţi de a depăşi momentul”

Autor: Roxana Rosu

19.04.2018, 00:05 401

„Suntem construiţi doar pentru succes şi când realitatea ne loveşte nu avem abilităţi de a depăşi momentul.“

Antreprenorii români reuşesc să viseze mai mult decât cei din alte ţări şi sunt extrem de pricepuţi în domenii diverse, dar cele mai slabe puncte ale lor sunt frica de eşec, frica de a încerca şi de a nu fi validat pozitiv, a spus Vlad Şuteu, hub manager InnoEnergy, la ZF Live.

„Ca şi cultură, antreprenorii români reuşesc să viseze mai mult decât alţii. Asta este un avantaj, impinge inovaţia. Suntem extrem de pricepuţi în multe domenii, abilităţi transversale. Într-un startup nu ai buget pentru fiecare zonă, trebuie să le faci pe toate o perioadă şi să-i convingi pe alţii să facă la fel. Am fost surprins să văd mulţi oameni care se uită în viitor şi îi motivează şi pe alţii“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO