Companii

ZF Pharma Summit ’14: Cum se schimbă retailul şi distribuţia de medicamente

Robert Popescu, preşedintele Asociaţiei Distribuitorilor şi Retailerilor Farmaceutici

Robert Popescu, preşedintele Asociaţiei Distribuitorilor şi Retailerilor Farmaceutici

Autor: Ioana David

18.09.2014, 00:05 290

Robert Popescu, preşedintele Asociaţiei Distri­bui­torilor şi Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR), vine la ZF Pharma Summit ’14, evenimentul care va avea loc pe 29 şi 30 septembrie.

Popescu este de asemenea CEO al A&D Pharma, cel mai mare grup din industria locală a medicamentor, care anual realizează o cifră de afaceri consolidată de peste 800 mil. euro. Popescu se află de şase ani la conducerea A&D Pharma, unde a fost recrutat după o experienţă în managementul unei alte companii din sectorul de medicamente. Din cadrul ADRFR fac parte distribuitori precum Mediplus, Farmexpert sau Far­me­xim ori reţele de farmacii ca Sensiblu, Dona sau Help Net.

Principalele modificări legisla­tive care au impactat în distri­buţia şi retailul de medicamente, con­cu­renţa în acest sector, marjele de profit realizate, regle­men­tări europene în do­meniu, criteriile la extinderea reţe­le­lor de farmacii, vân­zările online sunt câteva dintre temele de discuţie ce vor fi abor­date în prima zi a con­ferinţei ZF Pharma Summit ’14, care este dedicată pieţei de medicamente.

 

ZF Pharma Summit ’14 va avea loc pe 29 şi 30 septembrie. Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina evenimentului .

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO