Companii

ZF publică topul celor mai bune programe de MBA

ZF publică topul celor mai bune programe de MBA

Autor: Adelina Mihai

26.03.2013, 00:07 2968

Ziarul Financiar publică astăzi cea de-a şasea ediţie a suplimentului „Top MBA“, singurul clasament al programelor de educaţie managerială oferit pe piaţa din Ro­mânia, care centralizează opiniile absolvenţilor din ultima serie a fiecărei şcoli de afaceri şi care ierarhizează programele în funcţie de gradul de satisfacţie al absolvenţilor.

Cel mai bine cotat program de MBA de anul acesta este Exe­cutive MBA-ul oferit de Tiffin University, program care a mai fost pe locul I şi în clasamentul din urmă cu doi ani (în timp ce în 2011 s-a clasat pe locul III în top). Programul americanilor de la Tiffin a reuşit să obţină o valoare medie a punctajelor de 4,88 dintr-o medie maximă de 5 puncte.

La o distanţă de doar 0,03 puncte se află programul de Executive MBA oferit de WU Executive Aca­demy, clasat pe locul II în topul din acest an (cu o medie a punctajelor de 4,85 puncte), poziţie similară cu cea obţi­nută în anul precedent.  EMBA-ul celor de la ASEBUSS, una dintre cele mai vechi şcoli de afaceri de pe plan local, se află, la fel ca anul trecut, pe locul III în Top MBA. Anul trecut, pe locul I în Top MBA s-a clasat programul de MBA Româno-Canadian, care a trecut între timp printr-o schimbare administrativă.

Citiţi mai multe în suplimentul Top MBA distribuit astăzi împreună cu ziarul

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO