ZF Top Tranzacţii 2016: „Suntem înconjuraţi de economii puternice. Investitorii au de unde alege“

5 mai 2016 Autor: Cristina Rosca

Piaţa de fuziuni şi achiziţii din România are potenţial de creştere, însă avansul va fi influenţat atât de contextul local, cât şi de cel internaţional, spune Mona Muşat, managing partner al casei de avocatură Muşat & Asociaţii, într-un interviu apărut în anuarul ZF Top Tranzacţii 2016.

„Cât de mult va creşte piaţa de fuziuni şi achiziţii din România, în actualul context european, rămâne de văzut. Suntem înconjuraţi de economii puternice, atractive, iar investitorii au de unde alege. Mai mult, economia noastră pare să fie percepută în continuare ca având un risc investiţional mai ridicat, iar în această perioadă, apetitul pentru risc pare să fie mai redus”, spune avocatul. 

Acest articol este extras din Anuarul Top Tranzacţii publicat de Ziarul Financiar. Citiţi aici întregul anuar in format e-paper. Varianta tipărită poate fi achiziţionată la adresa www.zf.ro/anuare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.05.2016

 
Cuvinte cheie:
ZF Top Tranzactii 2016
, investitori
, economii
, achizitii
, fuziune
, avocatura
, international
, influentare
, potential
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide