Companii

ZF Top Tranzacţii 2016: „Suntem înconjuraţi de economii puternice. Investitorii au de unde alege“

ZF Top Tranzacţii 2016: „Suntem înconjuraţi de...

Autor: Cristina Roşca

05.05.2016, 00:03 196

Piaţa de fuziuni şi achiziţii din România are potenţial de creştere, însă avansul va fi influenţat atât de contextul local, cât şi de cel internaţional, spune Mona Muşat, managing partner al casei de avocatură Muşat & Asociaţii, într-un interviu apărut în anuarul ZF Top Tranzacţii 2016.

„Cât de mult va creşte piaţa de fuziuni şi achiziţii din România, în actualul context european, rămâne de văzut. Suntem înconjuraţi de economii puternice, atractive, iar investitorii au de unde alege. Mai mult, economia noastră pare să fie percepută în continuare ca având un risc investiţional mai ridicat, iar în această perioadă, apetitul pentru risc pare să fie mai redus”, spune avocatul. 

Acest articol este extras din Anuarul Top Tranzacţii publicat de Ziarul Financiar. Citiţi aici întregul anuar in format e-paper. Varianta tipărită poate fi achiziţionată la adresa www.zf.ro/anuare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO