Constructii & Imobiliare

Aberdeen Asset Management a vândut clădirea de birouri Construdava din Pipera

Aberdeen Asset Management a vândut clădirea de birouri...

Autor: Bogdan Alecu

12.01.2017, 12:17 961

Clădirea de birouri Construdava din Pipera a fost vândută de fondul Aberdeen Asset Management Deutschland AG către AdamAmerica. Aceasta este cea de-a treia tranzacţie de investiţii în care Colliers International a consiliat grupul Aberdeen Asset Management Deutschland AG.

Construdava este o clădire de birouri cu o suprafaţă totală de 9.400 mp, amplasată în nord - estul Capitalei, pe şoseaua Pipera – Tunari în oraşul Voluntari. Clădirea este închiriată în întregime de Metro Systems România, divizia de IT a Metro Group. Metro Systems se regăseşte pe locul 8 în topul celor mai mari companii de software din România, numărând în prezent 800 de programatori ce operează în peste 30 de ţări.

Colliers International şi casa de avocatură Cameron McKenna România au consiliat vânzătorul, iar AdamAmerica a fost reprezentată în această tranzacţie de către casa de avocatură Biriş Goran.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO