Constructii & Imobiliare

Acţionarii polonezi ai producătorului de acoperişuri Impro au adus 4,3 mil. euro la capitalul fabricii locale

Acţionarii polonezi ai producătorului de acoperişuri...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.02.2018, 00:06 513

♦ Impro a finalizat în decembrie achiziţia unei fabrici de panouri sandviş din Timişoara.

Producătorul polonez de sisteme de ţigle me­talice pentru acoperişuri Impro a primit în ia­nuarie o majorare de capital în valoare de 4,3 mil. euro de la acţionarii din Polonia. Banii au venit în con­diţiile în care, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Impro, la sfârşitul anului trecut, com­pania a finalizat procesul de achiziţie a fabricii de panouri sandviş Marcegaglia din Timişoara.

Cele 4,3 mil. euro reprezintă una dintre cele mai mari zece majorări de capital de la acţionari din ianuarie făcute de acţionari din străinătate, potrivit datelor publicate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. „În 22 decembrie 2017, s-a încheiat procesul de preluare a centrului de producţie de panouri sandviş Marcegaglia România, localizat în Timişoara, de către Impro“, se arată pe site-ul Impro. Reprezentanţii companiei nu au putut fi contactaţi pentru a clarifica dacă infuzia de capital din ianuarie a fost folosită pentru finalizarea acestei achiziţii, în condiţiile în care nu a fost anunţată valoarea tranzacţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO