Adeplast a înregistrat o creştere de 13% în 2016

11 ian 2017 Autor: Bogdan Alecu

La sfârşitul lui 2016, estimările AdePlast privind creşterea se ridicau la 13 procente, cu o cifră de afaceri de 346 milioane lei. “La începutul anului trecut anunţam o creştere de minim 5%, şi aşteptam chiar un avans cu două cifre, în condiţiile în care evoluţiile din domeniul construcţiilor şi-ar fi păstrat parcursul prognozat. Ei bine, iată că obiectivele noastre au fost şi anul trecut realiste şi am reuşit o creştere de 13%. Tot la începutul anului trecut am anunţat că vom depăşi 1 milion de metri cubi de polistiren livraţi. şi aici am întrecut obiectivul înregistrând 1,2 milioane de metri cubi, echivalentul a 12 milioane de metri pătraţi de termosistem. Considerăm că anul 2016 a fost unul extrem de bun pentru AdePlast şi pentru zona construcţiilor, în general. Iar dacă nu vor interveni schimbări majore în plan politico-economic, 2017 se poate înscrie pe acelaşi traseu”, declară Marcel Bărbuţ, proprietar AdePlast.

Rezultate foarte bune au fost înregistrate şi la export, unde AdePlast a reuşit o cifră de 4 milioane de euro, în creştere cu 36% faţă de anul trecut. “Evoluţile pozitive pe care le înregistrăm la export arată că AdePlast îşi consolidează de la an la an poziţia pe pieţe cu tradiţie în ceea ce priveşte calitatea materialelor. şi vorbim aici de Austria, Germania, Marea Britanie, Grecia. în acelaşi timp, volumele cele mai mari le-am înregistrat în Ungaria, Bulgaria şi Republica Moldova. Produsele cele mai cerute pe aceste pieţe sunt polistirenul EPS 80Ă, tencuiala siliconată şi adezivul super plastic de înaltă rezistenţă – AFN”, precizează Alex Bărbuţ, Export &  Development Manager AdePlast.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
crestere
, adeplast
, inregistrare
, trecut
, constructii
, incepere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide