Constructii & Imobiliare

AFI are patru oferte de cumpărători pentru portofoliul său imobiliar. Globalworth este unul dintre ei

AFI are patru oferte de cumpărători pentru portofoliul...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.02.2017, 13:32 3596

Patru investitori, printre care şi Globalworth, fond de investiţii condus de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, au intrat în cursa pentru preluarea companiei israeliene de real-estate AFI, scrie publicaţia israeliană de business Globes.

Pe lângă compania de real-estate Globalworth, listată la London Stock Exchange, bursa de valori din Londra, interesaţi mai sunt concernul israelian Brosh Funds Management, fondul de real-estate Patron Capital şi Lone Star.

Deţinătorii de obligaţiuni emise de Africa-Israel Investments au aprobat cu majoritate absolută propunerea de autorizare a reprezentanţilor ofertanţilor, pentru a selecta cea mai bună ofertă în vederea achiziţiei companiei.

Reprezentanţii deţinătorilor de acţiuni s-au întâlnit săptămână trecută şi au confirmat că patru ofertanţi au trecut deja în etapa a doua în vederea preluării AFI.

“Reprezentanţii (AFI – n. red.) pot selecta ofertele pe care le vor dintre cele prezentate în prima etapă a licitaţiei în vederea achiziţiei Africa-Israel (sau a filialelor sale). Casa de investiţii Epstein Capital este cea care e responsabilă de acest proces. Ofertanţii selectaţi vor avea dreptul să ceară mai multe informaţii şi să efectueze due diligence pentru Africa-Israel. După patru săptămâni, vor depune oferte pentru achiziţia companiei (sau a filialelor sale) în cadrul unei întâlniri generale cu deţinătorii de obligaţiuni”, scrie Globes.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO