Constructii & Imobiliare

​Andreea Comşa, Premier Estate Management: Nu sunt premise să se întâmple ce s-a întâmplat în 2008 pe piaţa rezidenţială, băncile sunt mai precaute

​Andreea Comşa, Premier Estate Management: Nu sunt...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.05.2017, 15:49 283

Piaţa rezidenţială revine la trendul achiziţiilor de locuinţe din stadiul de proiect, ceea ce ar putea deveni periculos, însă nu sunt indicii că s-ar putea reveni la un boom precum cel din 2008, este de părere Andreea Comşa, managing director în cadrul Premier Estate Management, speaker în cadrul evenimentului ZF Birouri & Rezidenţial.

„Nu sunt premise să se întâmple ce s-a întâmplat în 2008, tocmai pentru că şi băncile sunt mai precaute. Se vând însă apartamente de pe plan ale unor dezvoltatori care nu au istorie sau care nu sunt serioşi şi o să fie clienţi care dau avans şi rămân păgubiţi”, a spus Andreea Comşa.

Ea a adăugat că Bucureştiul rămâne competitiv din punctul de vedere al proiectelor rezidenţiale, în vreme ce oraşele regionale mari nu au aceeaşi concurenţă.

„Timişoara este un oraş avantajat, pentru că acolo nu există o concurenţă foarte mare şi dacă vii cu un concept altfel, ai succesul garantat. În Bucureşti există foarte multă concurenţă”, a mai spus Andreea Comşa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO