Constructii & Imobiliare

ANL construieşte un bloc cu 54 de apartamente la Caracal

ANL construieşte un bloc cu 54 de apartamente la Caracal

Autor: Ionut Jifcu

07.07.2017, 12:56 598

Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că noul bloc, construit prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) , va avea 54 de apartamente.

În paralel cu construcţia blocului de locuinţe ANL, municipalitatea va demara lucrări de sistematizare pe verticală şi de asigurare a utilităţilor pentru acest imobil, indicatorii tehnico-economici pentru această investiţie fiind aprobaţi în ultima şedinţă a Consiliului Local Caracal.

Potrivit acestor indicatori, Primăria oraşului va cheltui 1.320.739 lei, TVA inclusă, pentru executarea branşamentelor şi alimentării cu apă, pentru canalizare menajeră şi pluvială, branşament şi reţea de alimentare cu gaze naturale, branşament de alimentare cu energie electrică şi instalaţii de iluminat public.

De asemenea, municipalitatea va amenaja terenul, care va avea, pe lângă construcţia propriu-zisă a blocului, şi spaţii verzi, loc de joacă, parcări, alei pietonale şi trotuare, dar şi platformă pentru gunoi menajer.

Viceprimarul a precizat că sursele de finanţare ale investiţiei pot fi buletul local, bugetul de stat sau alte surse legal constituite.

Lucrările la blocul cu 54 de locuinţe ANL ar urma să fie finalizate în termen de 18 luni, spun reprezentanţii Primăriei Caracal.

În prezent, în Caracal, sunt 120 de unităţi locative ANL şi 53 de apartamente sociale.

Pentru obţinerea de locuinţe ANL sunt depuse la Primăria Caracal sunt depuse 320 de cereri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO