Au bătut palma: Bog’Art, unul dintre cei mai importanţi constructori din România, va construi magazinul IKEA din zona Theodor Pallady din Capitală. Lucrările încep în octombrie

7 sep 2017 Autor: Bogdan Alecu

Constructorul român Bog’Art, una dintre cele mai mari companii de pe piaţa locală de profil, a câştigat licitaţia pentru construirea magazinului IKEA din zona Theodor Pallady din Capitală, iar lucrările vor începe în octombrie, potrivit lui Sorin Greu, director general al Bog’Art. ZF a scris la începutul acestei săptămâni că firma de comstrucţii este în cărţi pentru a ridica al doilea magazin al grupului suedez din România. Bog’Art nu este la prima colaborare cu Ikea, după ce, recent, a câştigat licitaţia pentru construcţia celei de-a treia clădiri a proiectului Timpuri Noi Square, ridicat de Vastint, divizia imobiliară a grupului Inter Ikea.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.09.2017

 
Cuvinte cheie:
ikea
, magazin
, incepere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide