Austriecii de la Strabag au revenit la afaceri de peste un miliard de lei

30 mai 2016 Autor: Bogdan Alecu

Creşterea businessului este de 40% în timp ce profitul net a urcat cu 134%.
 
Grupul austriac Strabag, care a lucrat pentru proiecte precum autostrada Deva - Orăştie sau cea mai înaltă clădire de birouri din Bucureşti, Sky Tower, a înregistrat anul trecut o creştere de 40% a cifrei de afaceri la 1,05 miliarde de lei, revenind astfel la un business de peste un miliard de lei, după declinul de 27% înregistrat în 2014 raportat la 2013.
 
Compania rămâne în continuare cel mai mare constructor prezent pe piaţa locală.  Totodată, profitul net al companiei a urcat anul trecut cu 134% faţă de 2014, în timp ce numărul angajaţilor a urcat cu numai 14 salariaţi, la 563 de persoane.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.05.2016

 
Cuvinte cheie:
revenire
, afaceri
, austrieci
, crestere
, urcare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide