Constructii & Imobiliare

Avocaţii de la PeliFilip au asistat Forte Partners în vânzarea proiectului de birouri The Bridge către Dedeman

Avocaţii de la PeliFilip au asistat Forte Partners în...

Autor: Cristina Bellu

02.08.2018, 14:49 853

Casa de avocatură PeliFilip a asistat Forte Partners, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de pe piaţă, în vânzarea proiectului de birouri The Bridge către Dedeman.

Echipa de proiect a fost coordonată de partenerii Francisc Peli şi Oana Bădărău.

"Se poate observa un trend crescător al pieţei imobiliare din România, susţinut de un număr tot mai mare de tranzacţii finalizate sau pe cale de a fi încheiate. Vânzarea proiectului de birouri The Bridge, cu siguranţă, va rămâne una dintre cele mai importante tranzacţii ale anului 2018.”, spune Oana Bădărau, Partner şi Head of Real Estate, PeliFilip.

Dragoş şi Adrian Pavăl, cei doi antreprenori care controlează retailerul de bricolaj Dedeman, cea mai mare companie an­treprenorială românească cu afaceri de 1,4 mld. euro anul trecut, au preluat proiectul de birouri The Bridge din zona Orhideea din Capitală, pentru 200 mil. euro, conform estimărilor ZF.

Proiectul de birouri The Bridge, dezvoltat de Forte Partners, cuprinde trei faze şi va avea o suprafaţă de aproximativ 80.000 metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO