Constructii & Imobiliare

Barrier a raportat afaceri în creştere cu 35% la nouă luni

Barrier a raportat afaceri în creştere cu 35% la nouă...

Autor: Cristina Bellu

30.11.2016, 11:29 172
Compania Electric Plus, care deţine brandul de tâmplărie termoizolantă din PVC Barrier, a obţinut după primele nouă luni ale acestui an o creştere cu 35% a cifrei de afaceri comparativ cu perioada similară a anului trecut, creştere susţinută de investiţiile de aproximativ 12 milioane de euro făcute în companie, dar şi de extinderea reţelei de magazine în sistem de franciză la nivel naţional.
 
”Investiţiile în utilajele şi tehnologiile de ultimă generaţie realizate în ultimii ani şi-au demonstrat cu prisosinţă eficienţa şi au favorizat creşterea economică şi, în acelaşi timp, au condus la creare de noi locuri de muncă. Am pus la punct un sistem de producţie adaptat cerinţelor în schimbare ale pieţei, un sistem care permite clienţilor acces la inovaţiile din domeniu. Pe baza acestor rezultate, preconizăm că până la sfârşitul anului vom înregistra o creştere de 40% comparativ cu 2015”, a declarat Adrian Gârmacea, director general al companiei.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO