Constructii & Imobiliare

Bragadiru va avea 100 de apartamente noi. Primele locuinţe au fost deja vândute din stadiul de proiect

Bragadiru va avea 100 de apartamente noi. Primele...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.05.2016, 12:08 1174

Dezvoltatorul imobiliar Tagor va demara faza a doua a proiectului rezidenţial Adora Urban Village din Bragadiru, situat în partea de nord-vest a Bucureştiului, pe fondul dezvoltării masive din această zonă, care s-a schimbat şi aglomerat în ultimii patru ani.

„Zona care se întinde de-a lungul Şoselei Alexandriei s-a dezvoltat intensiv, astfel încât există şi o cerere puternică de locuinţe pentru afluxul de navetişti către Bucureşti”, se arată în comunicatul transmis de companie.

Tagor lucrează în prezent la obţinerea tuturor autorizaţiilor necesare pentru începerea celei de-a doua faze din cadrul proiectului, fază ce va include mai multe apartamente decât în prima fază. Două noi blocuri cu un număr total de 94 de apartamente vor fi construite în zonă, ceea ce înseamnă cu 25% mai multe locuinţe decât în faza 1.

„Aşteptăm cu încredere startul construcţiilor, întrucât avem rezervate deja primele apartamente pentru această a doua fază, apartamentele din prima fază fiind vândute în totalitate”, spune Andreea Hamza, director de marketing şi vânzări al companiei Tagor.

Proiectele Adora sunt o investiţie a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar şi administratorului de proprietăţi Tagor. Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, au continuat în 2014 şi 2015 cu Adora Park în Arad, Adora Forest în Timişoara şi Adora Pipera din nordul Bucurestiului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO