Constructii & Imobiliare

Brokerul imobiliar Colliers International va administra clădirea în care funcţionează Ponderas, cel mai mare spital al reţelei Regina Maria

Brokerul imobiliar Colliers International va administra...

Autor: Cristina Bellu

20.06.2017, 10:44 349

Compania de consultanţă imobiliară Colliers International a fost desemnată de grupul Hili Properties, divizia imobiliară a grupului maltez care a cumpărat franciza McDonald's în România, să ofere servicii de property management pentru proiectul de birouri Art Business Center, care găzduieşte Ponderas Academic Hospital, cel mai mare spital al reţelei private de sănătate Regina Maria.

Astfel, brokerul imobiliar ajunge la un portofoliu administrat de peste 280.000 metri pătraţi închiriabili şi intră pe un nou segment de administrare, cel al spitalelor private.

Clădirea Art Business Center a fost preluată recent de către Hili Properties, divizia de investiţii imobiliare a grupului maltez Hili Ventures. Tranzacţia marchează consolidarea pe piaţa locală şi debutul în zona de birouri a grupului Hili Ventures, care mai deţine în România 68 de restaurante McDonald’s.

„Portofoliul departamentului de Real Estate Management Services a inclus în mod constant proiecte emblematice din zona de birouri. Clădirea achiziţionată în 2017 de către Hili Properties, o prezenţă nouă pe piaţă, diversifică acest portofoliu şi îl extinde către segmentul medical, ceea ce reprezintă o premieră atât pentru Colliers International, cât şi pentru piaţa locală de property management externalizat”, a declarat Ştefania Baldovinescu, Senior Partner şi Director al departamentului Real Estate Management Services în cadrul Colliers International.

Echipa de Real Estate Management Services a Colliers International oferă servicii complete de property management, de la managementul relaţiei cu chiriaşii, la supervizare operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar.

Portofoliul administrat de echipa de Real Estate Management Services a Colliers International mai include, pe lângă Art Business Center, proiectele de birouri Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polonă 68, Allianz Office Building Braşov şi Ştefan cel Mare Building, precum şi trei parcuri industriale în Timişoara, Braşov şi Arad.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO