Constructii & Imobiliare

Brokerul imobiliar Dunwell ţinteşte o cotă de piaţă de 10% în primul an de activitate

Brokerul imobiliar Dunwell ţinteşte o cotă de piaţă...

Autor: Cristina Bellu

15.03.2018, 15:44 289

Agenţia de brokeraj Dunwell, specializată în segmentul industrial al pieţei imobiliare, şi-a propus să atingă o cotă de piaţă de 10% în primul an de activitate.

Compania fondată anul trecut de către Marian Orzu, Daniel Cautiş şi Laurenţiu Badea oferă servicii de tranzacţionare şi consultanţă imobiliară în procesul de identificare, închiriere şi vânzare a proprietăţilor industriale existente sau a unor proiecte noi, vizând în special furnizorii de servicii logistice, retailerii tradiţionali şi cei online, industria FMCG şi producătorii.

„(...)Evoluţia segmentului de industrial din ultimii ani, un segment neglijat până acum, ne-a creat contextul favorabil de a exploata această nişă şi de a dezvolta acest nou proiect de agenţie”, explică Marian Orzu, partener Dunwell.

Recent, compania a finalizat procesul de branding, dar şi câteva tranzacţii pe care urmează să le anunţe public în viitorul apropiat. Pe termen mediu, Dunwell şi-a propus să ajungă la 30% cotă de piaţă pe segmentul industrial al pieţei imobiliare.

„Cred că cea mai mare realizare a acestor prime luni, este chiar demararea acestui proiect antreprenorial. Crearea identităţii de brand, a infrastructurii operaţionale a firmei, formarea unei echipe funcţionale, elaborarea primelor planuri de business şi proiecţii de cash-flow, administrarea financiară a proiectelor sunt câţiva dintre paşii absolut necesari pentru un proiect ambiţios, dar care are nevoie de o bază solidă. Ne bucurăm că avem deja tranzacţii semnate şi multe altele sunt în desfăşurare.(...).”, a subliniat Daniel Cautiş, partener Dunwell.

Marian Orzu vine după un parcurs de 13 ani în imobiliare, exclusiv pe segmentul de industrial-logistică. Experienţa profesională cuprinde companii precum Eurisko şi CBRE, unde a deţinut şi poziţia de director al diviziei de spaţii industriale, dar şi  CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator de parcuri industriale şi logistice din România şi Europa Centrală şi de Est. Până în prezent Marian Orzu a tranzacţionat peste 400.000 de metri pătraţi de proprietăţi industriale.

Daniel Cautiş, Managing Partner, are o experienţă de peste 6 ani în companiile Colliers International, respectiv Iulius Grup şi CTP, iar Laurenţiu Badea, Managing Partner al diviziei de terenuri, are o vechime de 15 ani în imobiliare, în cadrul CBRE, Epsilon Imobiliare şi Eurisko Property Intelligence. Valoarea terenurilor tranzacţionate de acesta ajunge în acest moment la aproximativ 100 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO