Constructii & Imobiliare

CBRE promovează o româncă la conducerea diviziei de administrare a proprietăţilor imobiliare pentru regiunea Europei Centrale şi de Est

Luiza Moraru

Luiza Moraru

Autor: Cristina Bellu

19.02.2018, 14:26 222

CBRE a numit-o pe Luiza Moraru in functia de coordonator al diviziei de administrare a proprietatilor imobiliare pentru regiunea Europei Centrale si de Est, poziţie din care va îndruma şi superviza cei aproape 500 de consultanţi ai companiei care desfăşoară activităţi de management de proprietăţi imobiliare la nivelul CEE.

În prezent, CBRE administreaza la nivelul CEE o suprafata de 3.950.000 de metri patrati, dintre care 1.800.000 de metri patrati de centre comerciale si 1.000.000 de metri patrati de birouri, restul suprafetei fiind spatii industriale si logistice.

În România, departamentul de administrare de proprietati a fost infiintat la finalul lui 2013, sub conducerea Luizei Moraru, portofoliul crescand la 400.000 de metri patrati in doar 4 ani si fiind format din cladiri reprezentative precum Sun Plaza Bucuresti, Vivo Cluj, Vivo Constanta sau Timpuri Noi Square Bucuresti.

Din noua funcţie, Luiza Moraru va conduce de la Bucuresti echipele de administratori de proprietati din Austria, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia si Romania, urmand sa alinieze bunele practici si fluxurile de lucru din intreaga regiune.

Luiza Moraru are o experienta ca broker si consultant de retail de peste 17 ani, dintre care ultimii 10 ca parte a CBRE Romania.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO