Constructii & Imobiliare

Cel mai puternic jucător din imobiliare în criză revine în real estate cu un fond de investiţii înregistrat în Insulele Virgine Britanice

Martin Slab­bert

Martin Slab­bert

Autor: Corina Mirea

03.03.2016, 00:06 1162
Sud-africanul Martin Slab­bert, cel care a dus fondul de investiţii NEPI pe lista celor mai mari in­ves­titori de real estate în Ro­mânia, re­vine în industria imobiliară cu un joint venture dedicat pieţelor din Europa Centrală şi de Est.
 
Asocierea ar urma să fie făcută de MAS Real Estate, o companie înregistrată în Insulele Virgine Britanice şi Prime Kapital Limited, un business din zona de real estate fondat de Martin Slabbert şi Victor Semionov, po­trivit informaţiilor făcute publice de compania MAS pe site-ul pro­priu. Prin acest joint venture, MAS va ataca şi Europa Centrală şi de Est, până în prezent activi­tatea fondului fiind concentrată în mod special pe investiţii în vestul Europei (Marea Britanie, Ger­mania, Elveţia), conform aceleiaşi surse.
 
Martin Slabbert a creat în urmă cu aproximativ opt ani fon­dul de investiţii NEPI, de la con­du­cerea căruia şi-a dat demisia în vara anului trecut. El spunea atunci într-un interviu pentru ZF că urmează să lanseze alături de partenerul său Victor Semionov o nouă companie de tip fond de investiţii, care va activa inclusiv în industria imobiliară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO